• Welkom bij Caldonia

  CALDONIA is dé supportersvereniging van korfbalvereniging DIE HAGHE te Den Haag en is in 1996 ontstaan door een aantal enthousiaste supporters welke hun club overal achterna reisden. Sindsdien zijn er vele mooie momenten geweest. Natuurlijk het eerste Landskampioenschap en de daarop volgende Europese titel welke werd behaald in Barcelona waren hoogtepunten. Helaas is het langzaam iets minder gegaan en met deze site willen wij de supportersvereniging weer nieuw leven in blazen.

   Wat kunt u op deze website van ons verwachten:

  • Activiteiten omtrent de wedstrijden van vooral het 1e team van Die Haghe zullen de hoofdmoot gaan vormen, maar wanneer er aanleiding voor is zullen ook alle andere teams natuurlijk de aandacht krijgen.
  • De activiteiten zullen vooralsnog bestaan uit  o.a. sfeeracties bij de thuiswedstrijden en het meereizen met Die Haghe 1 naar de uitwedstrijden. Houdt u daarom deze site in de gaten.

  Om tot een goed lopende supportersvereniging te komen zijn er natuurlijk vrijwilligers nodig. Heeft u interesse om dit met ons te gaan doen, dan kunt u zich wenden tot Joop Biegel of Willem Kipp.

  Tot slot hopen wij dat iedereen welke Die Haghe een warm hart toedraagt deze pagina regelmatig zal volgen.