• Voorbeschouwing Zaalcompetitie speelronde 14 de laatste

     

  • En zo zijn we dan alweer aanbeland bij de laatste speelronde van deze zaalcompetitie en dit moet voor de selectie van Die Haghe een hele mooie afsluiting worden.

    Het vlaggenschip speelt tegen Vitesse en hoewel er voor beide teams niets meer op het spel staat kan het team van Tim Abbenhuis en Niels van der Steuijt het seizoen bij winst zonder enig puntverlies afsluiten en dat is, voor zover bij mij bekend, dit seizoen niemand gelukt. De ploeg uit Barendrecht zal er ook een leuke wedstrijd van willen maken en wanneer het de mogelijkheid ziet graag de enige ploeg zijn die minimaal een puntje willen afsnoepen van de Kampioen. Maar voor eigen publiek denk ik dat Die Haghe er gewoon met de winst vandoor gaat.
    Onderin de poule is KVZ’23 na het verlies van vorige week definitief gedegradeerd en gaan Rohda en Pernix in een onderling duel uitmaken wie hen volgt. Rohda heeft aan een gelijkspel genoeg om in deze klasse te blijven.
    Voor Die Haghe 2 staat er nog heel veel op het spel want koploper Vitesse 2 staat met 1 punt voor op het team van Eric Snaphaan en Michel Korporaal. Deze wedstrijd gaat dus uitmaken wie er Kampioen, en dus promotie naar de reserve Hoofdklasse, gaat worden. De uitwedstrijd werd met miniem verschil verloren maar dat kwam omdat Die Haghe 2 na een ruime voorsprong de overwinning zelf liet weg glippen en zal dit nu uiteraard willen voorkomen. Vitesse heeft

    De laatste wedstrijden bewezen dat het niet snel van de kook raakt en steeds in de eindfase de wedstrijd naar zich toe trok. Het beloofd in ieder geval een zeer spannende wedstrijd te gaan worden en wie de zenuwen het best onder controle heeft zal de kampioen worden.

    De wedstrijd begint om 16.20 uur in de Sportcampus. Vitesse komt naar verwachting met veel supporters naar Den Haag dus roep ik bij deze iedereen op om onze kanjers van Die Haghe 2 te komen aanmoedigen.