• Voorstellen sportcoördinatoren WSDH

  • WSDH ondersteunt KV Die Haghe komend jaar. WSDH ondersteunt Haagse sportverenigingen op diverse thema's, zoals leden(groei), vrijwilligersbeheer, een open (maatschappelijke) club, het ontwikkelen van (technisch) kader en het cultiveren van een positieve sportcultuur. Daarnaast verzorgt WSDH op meer dan 100 scholen naschoolse sportactiviteiten en ze zijn betrokken bij het organiseren en ondersteunen van diverse sportevenementen.

    Komend jaar zullen Jacqueline Jones en Tymen Mos KV Die Haghe bijstaan op gebied van kader en vrijwilligers. Ze stellen zich hier voor:

    Voorstellen Jacqueline
    Mijn naam is Jacqueline (spreek uit als Jacklin) Jones. Ik ben 15 jaar werkzaam als senior sport coördinator bij WSDH binnen de basketbal wereld. Werken bij een korfbal vereniging is nieuw voor mij. Het ondersteunen/begeleiden en opleiden van kader vind ik erg leuk om te doen daarbij maakt de tak van sport niet uit. Heb er veel zin in en hoop snel opgenomen te worden in de korfbal wereld. Mijn werkzaamheden bij Die Haghe vallen onder het thema kader. Het bestuur, tc en WSDH bepalen vooraf duidelijke doelstellingen waaraan ik ga werken bij Die Haghe. Het thema kader houd het volgende in: Ondersteuning bij het versterken van trainers en coaches op o.a. pedagogisch en didactisch vlak Opleidingen: Faciliteren en organiseren van verschillende opleidingen voor het kader met daarbij oog voor de samenwerking tussen verschillende verenigingen (niet per definitie altijd van dezelfde sport).

    Voorstellen Tymen
    Mijn naam is Tymen Mos; een korfbal-dier met een passie voor het spel, de vereniging en alles wat ermee te maken heeft. Ik ben nu 4 jaar actief als sportcoördinator korfbal bij WSD bij diverse korfbalverenigingen. Dit jaar voor het eerst bij KV Die Haghe. Komend jaar zal ik KV Die Haghe voornamelijk bijstaan op het gebied van vrijwilligers. Daarnaast ben ik betrokken bij club-overkoepelende ondersteuningsactiviteiten.

    Als je ons nog niet kent, kom ons dan zeker eens gedag zeggen op het veld of bij een van de sportieve evenementen in de regio. Mailen kan natuurlijk ook; tymen.mos@swsdh.nl. Laten we samenwerken aan een sterker, leuker en levendiger korfbal landschap!

    Collega worden?
    Lijkt deze functie jou ook leuk? Er staat nu een vacature open voor sportcoördinator Korfbal. Laat het ons vooral weten als je interesse hebt en kijk voor meer informatie op: https://www.swsdh.nl/werken-bij/vacature-sportcoordinator-korfbal/