• Van de voorzitter 4 december 2023

  • Afgelopen week was er weer een voorzittersoverleg. Een vergadering met deelname van alle voorzitters van de  Haagse korfbalclubs, vertegenwoordiging vanuit KNKV, Stichting WSDH en ditmaal ook een vertegenwoordiging van de Gemeente Den Haag. Het was vooral weer eens bijpraten, ervaringen van afgelopen seizoen bespreken. Daarnaast is er gesproken over ledenaantallen (groei/krimp), arbitrage en eventuele ondersteuning van projecten door het KNKV. Ook de Gemeente Den Haag biedt voor allerlei zaken ondersteuning, daar waar behoefte aan is. Te denken valt aan financiële ondersteuning, verduurzaming, ledenwerf etc. Als bestuur zullen we dit komende bestuursvergadering bespreken en daar waar nodig actie op ondernemen.
    Het bestuur komt ook weer regelmatig bijeen en bespreken alles was ons als Die Haghe bezighoudt. Het is fijn dat we compleet zijn en op die manier contact hebben met de commissies. De vertegenwoordigers vanuit het bestuur nemen regelmatig deel aan de vergaderingen van deze commissies en kunnen daardoor de lijnen van bestuur en vice versa kort houden.
    Ook hebben we de financiën uitvoerig besproken. We zullen kritisch op de uitgaven zijn en kijken hoe we financieel gezond kunnen blijven. Eén van de speerpunten zal de verduurzaming van de accommodatie worden.
    Als ik naar de website kijk worden we momenteel veel meer geïnformeerd over alles wat er binnen de club zich afspeelt. Alex heeft een aantal initiatieven genomen wat geleid heeft tot uitgebreide info voor iedereen. Vincent is razendsnel en plaatst alles op de site en andere social media. Fijn dat dit zo geregeld wordt!
    We kunnen zien dat er op alle fronten veel gebeurd en Die Haghe groeit en bloeit. Ik ben dan ook blij en trots op alles wat er op dit moment gaande is. 
    Zaterdag weer de nodige wedstrijden en zeker ook de derby tegen Achilles.
     
    Tot zaterdag!
     
    René Benning