• Van de voorzitter 20 november 2023

  • Afgelopen donderdag kregen wij het bericht dat de sportcampus gesloten was. Heel vervelend, vooral omdat je op het laatste moment iedereen moet afzeggen. Uiteraard gaan we in gesprek met de campus om herhaling te voorkomen. Iedereen bedankt voor het begrip!
    Gelukkig werd er zaterdag wel gekorfbald. Het eerste en tweede deden goede zaken bij Excelsior en de A1 wist net van Spirit te winnen. Ik was getuige van de C1 en de C2 in de campus. Beide ploegen wisten hun wedstrijd te winnen. Vorige week geen verslag van mijn kant maar alsnog wel de vermelding dat die zaterdag alle seniorenploegen wisten te winnen, dat dan weer wel!
    Het gaat goed met de promotieartikelen. Er is enthousiast gereageerd en de eerste bestellingen zijn binnen. Hoe leuk is het om bij wedstrijden in het bezit te zijn van een Die Haghesjaal of pet en/of een echte Die Haghe trui? Bij slecht weer kun je buiten zelfs schuilen onder een gele paraplu! Kortom: gave artikelen die je zeker wilt hebben. Bestellen kan via de site.
    De grote clubactie mag een succes genoemd worden. We hebben een mooi bedrag binnengehaald en dus dank aan Ellen en Alex voor de organisatie! Op de website zijn de commissies weer aangepast en actueel. Ook is er een nieuw digitaal aanmeldingsformulier te downloaden. Dit zijn zaken die misschien niet direct zichtbaar zijn maar wel bijdragen aan de totale organisatie. We hopen met deze aanpassingen/verbeteringen een beter en professioneler visitekaartje af te geven.
    Tot slot: er staat op de site een artikel over de gedragsregels in de sportcampus. Neem hier notitie van en laten we als club een voorbeeld zijn voor anderen!
    Tot zaterdag in de campus!

    René Benning