• Die Haghe A1 - Fortuna A1……. Jammer

• Afgelopen zaterdag tegen kampioen Fortuna, veruit de sterkste ploeg in deze hoofdklasse poule.
    Natuurlijk gingen we er gewoon voor, je weet maar nooit! De start was super. Op ons aangepaste scorebord (super dat dit geregeld was!) ineens die mooie voorsprong door 2x Do en 1x Finn, 3-0. Fortuna werd nerveus en ging al direct de nodige wissels inbrengen. Bij ons bleef het goed gaan en via 3-3, 4-4 en 5-5 gingen we de rust in met een kleine achterstand. Je weet nog steeds dat je een kans hebt tegen ze, al zou het moeilijk worden.
    Direct na rust liepen de Fortunezen een eindje weg en schoten echt met scherp, 5-10. Even kwamen we dichterbij, maar het missen van kansen, minder scherpte dan de 1e helft, resulteerde uiteindelijk in een, in mijn ogen, iets geflatteerde overwinning voor Fortuna, 11-19. We hebben het geprobeerd, zijn er ook echt voor gegaan , maar de 2e helft was Fortuna echt de baas. Jammer? Jazeker, maar we moeten de lichtpuntjes blijven zien. Er is nog niets verloren, na de zaal gaan we knokken om in de hoofdklasse te blijven.
    Nu de zaal in, daar wacht de volgende zware opgave, handhaving. Eerst lekker oefenen op de HKD dagen om de positieve lijn op te pakken. Blijf positief en vertrouwen houden mensen, dat is de basis.
    Ik wil in ieder geval onze vaste wisselspelers, Rix en Lisa bedanken, fijn dat jullie er altijd bij willen zijn.