• Van de voorzitter

  • We zijn weer gestart met het seizoen. Nog geen competitie maar trainen en oefenwedstrijden. Afgelopen zaterdag was er een clinic voor de jeugd, georganiseerd door de selectie. Leuk om dit te zien en dank aan de selectie! Fijn om te zien dat de spelers en staf ook bereid is zich in te zetten voor onze jeugd. Hierna werden er vele mooie en inspirerende spandoeken gemaakt. Ik ben benieuwd welke spandoeken we komend seizoen we kunnen bewonderen!
    Ook zijn we blij met de invulling van de ballencommissie. Rick en Carola hebben dit jaren op zich genomen, waarvoor dank. Gelukkig zijn Marco en Patrick bereid dit over te nemen. 
    Al met al is de opstart naar de competitie begonnen en zijn vele vrijwilligers weer druk met allerlei activiteiten. Zo ook de barbezetting. Dit blijft een punt van zorg, we hebben echt veel meer vrijwilligers hiervoor nodig! Ik doe hierbij ook een beroep op de groep ouders. Geef je op voor een uurtje achter de bar en je helpt de club er enorm mee.
    Komende week nog oefenen en daarna start de competitie weer. Het Bestuur is er klaar voor en volgens mij alle commissies en trainers/coaches ook. We staan weer voor genoeg uitdagingen zowel sportief als organisatorisch. Ik hoop dat we weer een mooi seizoen tegemoet gaan. Ik wens eenieder een goed en blessurevrij seizoen!
     
    René Benning