• Voor dit seizoen mijn laatste "van de voorzitter"

  • Het Die Haghe kamp is achter de rug en dat betekent zomervakantie voor de club. Natuurlijk blik ik graag even terug naar de fantastische kampweek. Een groep aspiranten en pupillen verbleven een week in Appelscha en werden getrakteerd op sport- en spelactiviteiten. De kampleiding wist onze kinderen een week lang heel veel plezier te bezorgen. Dank aan de kampleiding voor hun inzet, het was weer fantastisch!
    Aan het eind van dit seizoen kunnen we terugkijken op successen, zowel sportief als organisatorisch. Door de diverse kampioenschappen, promoties en belangrijke handhaving is Die Haghe in korfballand op de kaart gezet. Ook de ontwikkeling van de jeugd draagt bij aan dit positieve resultaat. Voldoende en capabele trainers zijn wat ons betreft de basis. Zaak is nu om deze stijgende lijn vast te houden en door te pakken naar nog meer resultaat.
    Ook is de organisatie verstevigd, met uitbreiding in Bestuur, TC, TB en JC zijn we klaar voor de toekomst. Ook zijn de andere commissies zoals de sponsorcommissie en de PR/Ledenwerf uitgebreid. Hierdoor kunnen we meer taken oppakken en onze horizon verbreden. Ik doel daarbij op het sponsorbeleid uitrollen en Die Haghe nog meer zichtbaar krijgen voor de buitenwereld. Naast al deze belangrijke ontwikkelingen zullen we aandacht moeten hebben voor onze prachtige accommodatie. De verduurzaming is hierbij prioriteit maar ook het onderhoud zal moeten blijven.  Naast al dit commissiewerk zijn er vele activiteiten opgepakt of door spontane acties of door mensen die achter de schermen werk verrichten en geen commissiewerk ambiëren. Top!
    Dit alles kan niet zonder onze vele vrijwilligers. Dit blijft voor elke vrijwilligersorganisatie een uitdaging, dus ook voor Die Haghe. We blijven werken aan een stabiele en duurzame organisatie, met elkaar! Voor nu, dank ik iedereen voor het vertrouwen en de inzet en wens ik namens het Bestuur iedereen een fijne en gezellige vakantie toe en graag tot in het nieuwe seizoen!
     
    René Benning