• Die Haghe E2 KAMPIOEN!

  • Afgelopen zaterdag was ik getuige van het kampioenschap van onze E2. Bij Valto wist de E2 het kampioenschap binnen te halen. En dat hebben ze zeker verdiend, want wat een kanjers zitten er in dit team! Ze zijn dit seizoen zo enorm gegroeid in spelinzicht en spelvaardigheid. Dit komt mede door het harde werken en oefenen tijdens de trainingen en wedstrijden. Daar waar alles soms te snel en wat chaotisch ging, spelen ze nu mooi rond, is er een hele snelle balbehandeling, is ook de conditie vooruit gegaan, wordt er door iedereen gescoord en staan ze voor elkaar klaar in het veld. Een echt team.

    Alle wedstrijden hebben ze goed doorgezet met dit prachtig resultaat: het kampioenschap in de zaal! Op naar de laatste zaalwedstrijd aanstaande zaterdag, waar we het nog uitgebreid gaan vieren en waar het team na afloop van de wedstrijd wordt gehuldigd.

    Julian, Inaya, Felize, Jasmijn en Roos wij zijn ontzettend trots op jullie! Gefeliciteerd met dit mooie resultaat.

    Veel dank ook aan de trainers Sven, Servais en Guido! Bedankt voor jullie enorme inzet elke keer weer. Uiteraard ook met veel enthousiasme en ondersteuning van ouders en familie langs de lijn.

    Ik heb genoten, leuk om te zien.
    Alex Kooijmans