• Van de voorzitter 11 februari 2024

 • Wat een geweldige zaterdagmiddag en avond! Het behalen van het kampioenschap van Die Haghe 1 betekent promotie naar de hoofdklasse.  Een prestatie die er mag zijn, tot nu toe ongeslagen en overtuigd kampioen. Een volle tribune was getuige van een wedstrijd waarin ons eerste niet al te veel moeite had met Pernix. In een uitgelaten stemming werd na het eindsignaal het Caldonia gezongen en konden spelers en staf gehuldigd worden. "s avonds in het clubhuis werd dit nog eens overgedaan en daarna was het gewoon een feest! Uiteraard de felicitaties naar de selectie en zeker ook de staf! Dank aan alle hulp rondom de organisatie van deze wedstrijd.
  De E2 moet nog even wachten, zij verloren maar kunnen a.s. zaterdag tegen Valto wel kampioen worden! Succes!
  Het tweede en de A1 deden goede zaken en wonnen hun belangrijke wedstrijden. Leuk om te vermelden dat ook het 3e, 4e, 5e en 6e hun wedstijd wisten te winnen.

  We staan voor een aantal flinke uitgaven, het scorebord, het koffiezetapparaat en geluid zorgen ervoor dat we diep in de buidel moeten tasten. We zullen als Bestuur kritisch naar onze uitgaven moeten kijken. Daarnaast moet duidelijk worden hoe we geld gaan genereren. We zijn het onszelf verplicht financieel gezond te blijven. Eén van de speerpunten is de verduurzaming van ons clubgebouw. Door te investeren en de daarbij behorende subsidies binnen te halen proberen we hierdoor duurzaam en zuinig de toekomst in te gaan.

  Voor een aantal ploegen staan er nog belangrijke wedstrijden op het programma, succes allemaal! 

  René Benning