• Fortuna A1 - Diehaghe A1…… tja

  • Afgelopen zaterdag Fortuna A1, de trotse en duidelijke koploper, in Delft. Vooraf weet je dat het zwaar gaat worden. Fortuna heeft echt een hele sterke ploeg, over veel schijven, veel scorend. 
    Wat kan je daar tegenover zetten? In ieder geval inzet, een beetje vertrouwen en zuiver schieten omdat je weet dat de kansen beperkt kunnen zijn. De inzet was er wel, het vertrouwen niet genoeg en de schoten die vielen waren niet goed. Fortuna had het vizier enorm scherp staan en wij wisten er echt geen raad mee.
    17-5 rust zegt genoeg. 
    In de kleedkamer toch proberen om een beetje vertrouwen te krijgen, maar helaas lukte dat niet. De 2e helft gaf hetzelfde beeld. Een uitstekend, zuiver schietend Fortuna  tegen een machteloos Die Haghe. 
    Het is even zoals het is en dit enorme verlies was echt balen voor allemaal, maar we zullen er komende wedstrijd moeten staan. Als we die wedstrijd kunnen winnen, en waarom niet, dan zetten we een grote stap. Ik wil toch 1 lichtpuntje noemen en dat is de uitstekend verdedigende Karlijn tegen een gevaarlijke, normaal veel scorende dame. Maar goed mensen, nogmaals, zaterdag gaat het er echt om. Goed trainen komende week, vertrouwen weer krijgen en dan moet het zaterdag echt gaan lukken. 

    Dan wordt de TJA hopelijk een YES!
    Sean speelde voor de uitziekende Finn en deed dat zeer verdienstelijk. Daan mocht de 2e helft invallen en moest duidelijk even wennen wat zeer logisch is. Lisa onze trouwe reserve was er gelukkig ook, dank je wel.

    Laten we met z’n allen zaterdag voor de YES gaan….afgesproken?

    Tot donderdag.

    Petra