• Kerst-Gourmet Die Haghe

  • Nadat Sint het clubhuis van Die Haghe had verlaten, stond de feestcommissie alweer klaar voor het organiseren van het altijd zo gezellige kerst-gourmetten op de club. Afgelopen zondag was het zover. Een kantine vol met gedekte tafels en een hoop gezelligheid. Zelf ben ik heel even gaan kijken om de sfeer te proeven en kan niet anders zeggen dat het er fantastisch uitzag en dat ik veel van onze jeugd zag genieten. Niet alleen van het lekkere eten, maar vooral ook van het samen zijn.
    Veel dank weer aan allen die hieraan hebben bijgedragen. Naast de commissie ook een aantal anderen, die hielpen in de uitvoering. Namens de feestcommissie ook dank aan diegenen, die de benodigde gourmetstellen beschikbaar hebben gesteld. Superfijn.

    Stephanie Guth heeft besloten te stoppen als organiserend lid van de feestcommissie.
    Ik wil je hartelijk danken voor al je inzet, die zeker heeft bijgedragen aan een geweldig resultaat. Activiteiten zoals Halloween, Sint en Kerstgourmet, waar onze jeugd enorm van heeft kunnen genieten. Top!
    In het nieuwe jaar staan er alweer nieuwe activiteiten op de plank. Voor de feestcommissie een uitdaging, zeker nu de groep wat krap bemenst is. Misschien een mooi moment voor eenieder die iets voor de club in het nieuwe jaar wil gaan doen om na te denken over het gaan oppakken van een taak in de feestcommissie.

    Vraagt natuurlijk wat tijd, maar je krijgt er een hoop stralende koppies voor terug.

    Voor nu even rust in de tent.
    Geniet van de feestdagen!

    Alex Kooijmans