• Die Haghe A1 - Nieuwerkerk A1….2 gezichten

• Vol goede moed na de wedstrijd tegen PKC moesten we nu thuis tegen Nieuwerkerk. Een ploeg vol ambities maar soms ook kwetsbaar, dus kansloos waren we natuurlijk niet.
    Al heel snel 0-2 achter, maar Finn schoot de ploegen weer naast elkaar en zo bleef het de 1 e helft een beetje heen en weer gaan. Nieuwerkerk steeds weer voor, maar wij waren scherp en trokken tot 7-7 de stand steeds weer recht. Jammer dat de blauwhemden voor rust nog even uitliepen. Lars moest aan de kant na een duel en had teveel last van z’n hoofd om naar later bleek weer terug te keren. Sean mocht zijn debuut maken.
    Ruststand 8-11 en we zagen echt mogelijkheden. Het fysieke spel van Nieuwerkerk blijft lastig dus scherpte moest er wel blijven.
    Na rust een heel ander beeld. Tot 11-13 ging het nog, maar toen leek de pijp echt leeg. Niet scherp in de verdediging en slordig in de afronding. Nieuwerkerk schoot met scherp en we hadden niets meer in te brengen helaas.
    Ik blijf altijd positief, maar ook ik moet nu toegeven dat de 2e helft gewoon niet goed was en dat was zo jammer, na de prima 1e helft. Echt een wedstrijd dus met 2 gezichten. Jammer mensen, maar we moeten dit accepteren en er van leren. Gelukkig kregen we goed bericht van Lars, een lichte hersenschudding. Sean had ook een tikkie gekregen, maar dat viel gelukkig mee.
    We hebben nu even rust. De eerstvolgende wedstrijd is tegen DSC een concurrent. Die moeten we proberen te winnen en dan is er niets aan de hand mensen. Dus ik eindig liever positief en dat is dat we het vertrouwen in elkaar in januari weer op moeten pakken. De 1e van zaterdag was prima, 2e helft niet, maar als we tegen DSC weer lekker knallen dan komt het gewoon weer goed.
    Ik zit nog steeds in m’n herstel periode, zal dus niet op de training zijn, dus wens ik iedereen een fijne vakantie en mooie en gezellige dagen.
    Filmers, Jen en Daphne bedankt, jurytafel bedankt en natuurlijk onze reserves.