• Martine en Pamela - Dit is mijn Club

  • Even voorstellen
    Mijn naam is Martine Goedhart en velen zullen mij misschien van vroeger kennen met de achternaam Krens, mijn meisjesnaam. Vroeger heb ik als kind jaren bij Die Haghe gekorfbald. Ik ben een tijd weggeweest en nu weer terug, omdat mijn twee dochters zijn gaan korfballen. De oudste zit in de C2 en de jongste in de D1.
    En ik ben Pamela Koolmees, de moeder van Jeremy Hage, die ook in de C2 zit.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    M: In ben begonnen bij de feestcommissie en daarna gaan bijspringen in de keuken en achter de bar. Inmiddels zijn Pamela en ik in de buurt van de bar en keuken niet meer weg te denken en haha, worden we veelvuldig genoemd als er iets moet gebeuren of aan de hand is. P: Ook ik ben lid van de feestcommissie. We organiseren een hoop leuke dingen, die ik doe met veel plezier. Het regelen van de bardiensten heb ik dit jaar op mij genomen en dat vind ik ook erg leuk om te doen. Sta ook zelf vaak achter de bar.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    M: Wat ik leuk vind aan Die Haghe is dat er op de club een echt clubgevoel heerst. Veel mensen staan voor elkaar klaar en mijn kinderen kunnen er vrij rondlopen, omdat toch wel iedereen van elkaar weet welk kind bij welke ouder hoort. Vriendschappen ontstaan en blijven tussen ouders en tussen kinderen wat een fijn vertrouwd gevoel geeft.
    P: Wat ik leuk vind aan Die Haghe is dat het een hele hechte club is en dat ieder elkaar helpt waar nodig.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    M: Als kind was mijn leukste herinnering toch wel het kamp, wat een feest was dat! Nu ik weer "terug" ben is een leuke herinnering het jaarlijkse TTKT (Tussen Twee Korven Toernooi) met aansluitend gezamenlijk eten. Ik doe niet mee aan het toernooi, mijn man en kinderen wel maar ik beman met Pamela de keuken en de bar en ook daar haal ik veel energie en voldoening uit.
    P: Mijn favoriete herinnering tot nu toe? Dat ik er fantastische vriendinnen bij heb gekregen. 😄

    Mijn tip voor de club!
    M: Ik heb geen echte tip voor Die Haghe. De club zit zeker in een stijgende lijn. Wat ik wel wil aangeven is, dat het echt fijn zou zijn als er uit meerdere hoeken hulpouders zouden komen. Ouders voor in commissies zoals de feestcommissie of ouders die zomaar hulp aanbieden bij festiviteiten. Er zijn er natuurlijk wel een aantal, maar wat meer erbij zou zo fijn zijn. Vele handen maken licht werk!
    P: Ga door zoals we bezig zijn met hier en daar nog een beetje extra aandacht. Dan blijft Die Haghe ook die hechte club! 🟡⚫️

    Reactie van de redactie
    Martine en Pamela, een onafscheidelijk duo. Samen zijn jullie met heel veel inzet alle zaterdagen op het veld terug te vinden in de keuken en achter de bar. Martine meestal als drijvende kracht in de keuken, alsof het haar eigen restaurant is en Pamela met veel plezier achter de bar, waar ze het tappen van bier goed onder de knie heeft. Ook in de feestcommissie stoppen jullie veel tijd. Samen met Stephanie en Marian hebben jullie ook dit jaar alweer heel veel leuke dingen voor de jeugd van Die Haghe georganiseerd. Echt genieten! Daar zijn wij jullie alle vier heel erg dankbaar voor. En weet dat jullie inzet bij al die feestjes en activiteiten door heel veel mensen wordt gewaardeerd!
    Twee kanjers bij Die Haghe: als duo achter de bar, als moeders langs de lijn, samen in de feestcommissie en ook nog eens allebei teamouder. Altijd betrokken, met het hart op de goede plek en ook lekker direct. Blij met jullie!