• Van de voorzitter 10 december 2023

  • Wat een geweldige zaterdagavond in de sportcampus. Natuurlijk heeft de winst van 1 en 2 daarbij bijgedragen.
    De sfeer was goed en het was lekker druk. Veel kinderen en die konden onder aanvoering van Alex vliegtuigjes vouwen en vervolgens deze vanaf de tribune proberen te laten landen in een korfbalmand. Jasmijn was de gelukkige winnares! Ook was Roy weer present met de nieuwe kledinglijn en volgens mij zijn er weer de nodige passessies geweest en bestellingen geplaatst. 
    Zowel 1 als 2 lieten spannende wedstrijden zien en konden allebei Achilles puntloos naar huis sturen.  Het 1e staat nu stevig op de bovenste plek en dat is mooi. De analyse van beide wedstrijden zal ongetwijfeld gepubliceerd worden.
    Dank aan alle vrijwilligers die deze avond mogelijk gemaakt hebben!
    Delicious komt er weer aan en dit betekent culinair genieten in Ballevue. De inschrijvingen lopen goed en vol is vol! Zie de aankondiging op de site. Ook is er weer een spontane organisatie voor een feest, Goud & Fout. Ook de aankondiging van dit feest staat op de site!
    Het seizoen draait volop en dat betekent dat al onze vrijwilligers weer drukdoende zijn om alles bij Die Haghe vlot en goed te laten verlopen. Of dit nu de trainers/coaches zijn, de scheidsrechters, jurytafel, commissielid, het maakt niet uit. Iedereen die op wat voor manier ook meehelpt, dank voor de inzet! Dat wilde ik toch even gezegd/geschreven hebben.
    Komend weekend weer een volle bak in de campus?
     
    René Benning