• Stadsderby Die Haghe 1 – Achilles 1

  • Aanstaande zaterdag 9 december staat de derby tussen Die Haghe en Achilles op het programma. Altijd weer een mooi affiche, waar we naar uitkijken. Die Haghe 1 gaat ongeslagen aan kop, gevolgd door Achilles op de tweede plek. Een spannende wedstrijd dus, waar we natuurlijk veel ondersteuning vanuit de club kunnen gebruiken.
    En dát kunnen we, want wat was het Die Haghe publiek massaal aanwezig tijdens de laatste confrontatie met Achilles tijdens de finale van de Haagse korfbaldagen.
    Ook Die Haghe 2 staat op de (gedeelde) eerste plek en zal dit tegen Achilles 2 graag willen vasthouden. We gaan er dan ook een leuk programma van maken!
    We vragen zoveel mogelijk Die Haghe aanhangers om naar de wedstrijden van de selectie te komen om het Die Haghe vak in de topsporthal van de campus in het Zuiderpark volledig te vullen. Het tweede start om 16.15 uur en de wedstrijd van het eerste begint om 17.55 uur.
    Er zijn een hoop activiteiten:

    • De beste in Die Haghe stijl geklede supporter(s) gaan met de selectie op de foto, die een mooie plek krijgt in de kantine.
    • Voor de Die Haghe jeugd is er in de rust van de wedstrijd van het eerste een spel met papieren vliegtuigjes. Degene die het vliegtuigje vanaf de tribune het dichtstbij of in de grote korf gooit wint een heuse Die Haghe hoodie (bij meerdere winnaars wordt er geloot). De vliegtuigjes met je naam erop worden op de campus gevouwen, wij zorgen voor het materiaal.
    • Je kan thuis al oefenen met vouwen, maar tijdens de wedstrijd van het tweede is er een workshop vliegtuigjes vouwen!
    • Het eerste mag oplopen met de D2, die in de ochtend ook tegen Achilles spelen!
    • Er zijn nieuwe merchandise artikelen, die voor het eerst worden getoond. Alle nu beschikbare artikelen zullen te bewonderen zijn.
    • Ook is er gelegenheid om kleding van onze nieuwe leverancier ZW Sports te passen.
    • Voor de sponsoren van Die Haghe is er bij de wedstrijd van het eerste een sponsorborrel.

    Kortom, een supermooie gelegenheid om weer te laten dat we samen Die Haghe zijn. Ik kijk uit naar al die enthousiaste supporters, die met trommels en gezang onze teams tot grote hoogte brengen. Tot zaterdag!!
    Ben je helaas niet in staat om te komen, zijn de wedstrijden uiteraard ook weer te volgen via de livestream.

    Namens het PR-team,

    Alex Kooijmans