• Dirk Jan & Maurice - Dit is mijn Club

  • Even voorstellen
    M:Ik ben Maurice Out, loop inmiddels alweer ruim 40 jaar rond bij de club. Ik ben getrouwd met Jennifer en heb 3 kinderen Bjorn, Finn en Yitte, die allemaal spelen bij Die Haghe.
    DJ: En ik ben Dirk Jan Kiljan, ouder dan 40, getrouwd met Christy en vader van Sanna (3e), Peter (2e) en Esmee (B1). We wonen al jaren op de Ellekomstraat en ik werk bij Rijkswaterstaat als ingenieur.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    M: Ik ben gedurende de afgelopen 40 jaar op heel veel verschillende vlakken betrokken bij Die Haghe. Dit seizoen ben ik samen met Bram trainer/coach van de A1 en verzorg ik met Dirk Jan de livestream van Die Haghe.

    DJ: Ik ben bestuurslid accommodatie- en sponsorcommissie, contactpersoon Sportcampus én inderdaad samen met Maurice organisator van de livestreams! Dat laatste is erg leuk om samen te doen, lekker technisch en goed voor de professionele uitstraling van de club! De spanning richting het moment van live gaan en het steeds beter maken van de 'uitzendingen', daar doen we het voor!

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    M: Die Haghe is een club waar iedereen al meer dat 100 jaar welkom is en dat zal zolang de club bestaat zo zijn.
    DJ: Die Haghe is een gezellige en ambitieuze korfbalvereniging met een rijke historie. De kampioenschappen van vroeger hebben wij als gezin niet meegemaakt, maar we kennen de verhalen. Sowieso is korfbal een prachtige sport. Zó vanzelfsprekend dat dames en heren in één spel samenspelen en dat al meer dan 100 jaar geleden bedacht!

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    M: Ik heb veel mooie herinneringen aan mijn club, eigenlijk te veel om op te noemen. Maar als ik dan iets moet kiezen zijn dat als speler de finales om het kampioenschap van Nederland.
    DJ: De diverse kampioenschappen van onze kids, de feestjes, maar ook kopjes koffie bij Omanido op vrijdagochtend 😉. Zo gezellig allemaal.

    Mijn tip voor de club!
    M: Die Haghe zit na een lastige periode weer in de lift en dat voel je door heel de vereniging. Maak gebruik van het momentum dat er nu is en dan gaan we met z'n allen de komende tijd mooie nieuwe herinneringen maken.
    DJ: Met zelfvertrouwen en goede organisatie kunnen we een heel eind komen richting de top! Als iedereen zijn steentje bijdraagt, waar hij of zij goed in is, kunnen wij dat als vereniging!

    Reactie van de redactie
    Twee echte Die Haghe korfbalgezinnen! In totaal 6 spelende kinderen en betrokken en actieve ouders. Zo zien we het graag. En die betrokkenheid is groot, zowel bij de kinderen als de ouders. Op allerlei gebieden helpen zij de club verder en gezamenlijk zijn Maurice en Dirk Jan de drijvende kracht achter de livestreams bij de wedstrijden van (de selectie) Die Haghe. En dat gaat op een steeds professionelere manier. Leuk om te zien dat jullie, ondanks de vele tijd die het vraagt, er ook zo van genieten.
    Want het vraagt een behoorlijke tijdsinvestering in voorbereiding, uitvoering en afsluiting, waarvan menig thuiskijker begrijpelijkerwijs niets meekrijgt.
    Ik weet zeker dat jullie inzet wordt gewaardeerd en wij hopen dan ook dat we hiervan nog lang mogen genieten. Dank namens de club en allen die van jullie inzet kunnen genieten. Maar niet te goed worden, want we zien natuurlijk onze Die Haghe supporters het liefst live bij de wedstrijden!