• Voorbeschouwing speelronde 4 Zaal

  • Die Haghe is met 3 overwinningen goed bezig maar is hierin niet de enige want ook Achilles heeft de volle winst behaald. Dit weekend kan het zomaar zijn dat wanneer zij beide ook de 4e wedstrijd winnen dan 4 punten los staan van de overige teams.

    Die Haghe gaat op bezoek bij nummer 3 Pernix en deze staan nu op 2 punten achterstand. Pernix is niet totaal onbekend want in een recent verleden werd hier nog tegen gespeeld en bleek toen nog een stuk sterker. Het team van toen heeft wel iets van verandering maar zijn er nog wel een aantal spelers die toen ook al speelden. Pernix moet het hebben van heel veel strijd en laten dit ook iedere wedstrijd weer zien. De dames zijn qua scorend vermogen goed bezig en nemen 50% van de doelpunten voor hun rekening en kunnen allemaal de korf vinden. Bij de heren zijn dit vooral Sem Deurman en Sietse Spaan maar de andere heren scoren ook lekker mee. Die Haghe zal zeker verdedigend echt scherp moeten zijn op de soms vlot lopende aanvallen van Pernix want zij zijn niet voor niets momenteel de meest scorende ploeg. Die Haghe is echter de ploeg met de minste doelpunten tegen dus zal het een spannend duel gaan worden waarbij het fysiek zeker niet zal ontbreken. Aanvallend liggen er zeker mogelijkheden aangezien Pernix een stuk meer tegendoelpunten heeft dan Die Haghe.

    Ook Die Haghe 2 gaat op bezoek bij Pernix 2. Gezien de stand op de ranglijst zou je verwachten dat dit geen probleem zou moeten opleveren. Echter zal Pernix 2 graag de eerste punten tegen de koploper (samen met Vitesse) willen pakken dus mag Die Haghe deze ploeg niet onderschatten want dat is wel het gevaar wat om de hoek komt kijken. Wanneer de Kanaries hun normale niveau halen moet het toch mogelijk zijn om de punten mee naar huis te nemen.

    Tenslotte weer iedereen veel succes en plezier !!