• Dipak Tangali - Dit is mijn Club

  • Even voorstellen
    Hallo iedereen, mijn naam is Dipak Tangali. Ik ben 39 jaar en ben heel ondernemend. Naast mijn baan als leraar op een middelbare school, heb ik een autobedrijf en een drukkerij voor kleding en ook gevelreclame. Ik ben vader van vier kinderen, waarvan twee dochters bij Die Haghe spelen. Wij zijn nog niet zo lang bij de club.

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Naast ouder langs de lijn ben ik sinds kort ook lid van de PR-commissie van Die Haghe, waar ik het hartstikke naar mijn zin heb. Samen hebben we in korte tijd de nodige fan artikelen op de kaart gezet en ook veel nieuwe producten gelanceerd.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Zoals velen dat wel hebben, heb ik geen korfbal achtergrond. Het kennismaken met een voor ons gezin nieuwe sport en cultuur was dan ook best spannend. Maar wat zijn we verleden jaar warm ontvangen!

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Het zien dat vrijwilligers met hart en ziel de trainingen verzorgen, waarna we als één familie naar de wedstrijd gaan.

    Mijn tip voor de club!
    Mijn Tip voor Die Hage is om te kijken hoe we scholen, de buurt, en de rest van de omgeving kunnen benaderen zodat kinderen, waarvan de ouders geen korfbalachtergrond hebben, ook kennis gaan maken met deze mooie sport.

    Reactie van de redactie
    Enige tijd geleden kwam ik via onze voorzitter René Benning in contact met een ouder van twee bij Die Haghe spelende kinderen. Dipak, dáár moest ik volgens René maar eens mee gaan praten. Mijn eerste gedachte ging direct uit naar een heerlijk bord roti en ik verlangde naar de mogelijkheid om dit weer te kunnen bestellen. Maar nee, deze Dipak was nog niet zo lang bij de club, had veel creatieve PR-ideeën en plannen en wilde ook wel wat voor de club gaan doen. Daar staan we natuurlijk altijd voor open. Het was een plezierige kennismaking. En ja, zo kan het gaan, binnen afzienbare tijd zijn we gestart met de verkoop van Die Haghe fanclub artikelen, die Dipak vanuit één van zijn vele bedrijfsonderdelen zelf kan bedrukken. Hoe gaaf is dat! Ik heb dit seizoen al regelmatig kunnen genieten van de enthousiaste aanmoedigingen van ouders en jeugd langs de lijn bij de wedstrijden en hoe leuk is het dat we die eenheid in onze club nu nog mooier kunnen uitdragen met Die Haghe sjaals, hoodies, petten, T-shirts en andere artikelen.

    Dipak, wij zijn erg blij met je inzet en betrokkenheid bij de club.

    Ook zo fijn om te zien dat er toch altijd weer mensen opstaan om onze club weer een beetje mooier te maken. De verkoop is gestart, de eerste aankopen zijn geleverd en ik hoop dat er nog vele bestellingen volgen. Oh ja, volgens mij is deze alleskunner ook een kooktalent. Dipak, ik zie mogelijkheden!