• Levi Monkou - Dit is mijn club

  • Even voorstellen.
    Hallo, ik ben Levi Monkou, spelend bij Die Haghe sinds 2019. Daarvoor speelde ik bij het op één na leukste clubje, Dubbelzes. Afgelopen vrijdag kwam Alex naar mij toe na de finale van de Haagse korfbal dagen met de vraag of ik mee wilde doen aan dit rubriekje. Dit aangezien ik helaas door mijn blessure nog niet mee kon spelen. Daar zeg ik natuurlijk geen nee tegen…

    Op welke manier ben je bij Die Haghe betrokken?
    Officieel speel ik momenteel in de A1, maar daar zal ik niet meer in actie komen door mijn blessure. Daarnaast train ik samen met Iloy en Finn de D3.

    Wat vind je leuk aan Die Haghe?
    Die Haghe heeft echt iets unieks. De sfeer op de club is ongeacht de uitslagen altijd heel goed en gezellig.

    Mijn favoriete herinnering bij de club?
    Dé wedstrijd tegen KZ. Dat was toen wij met de B1 play-offs speelden voor het NK. Voor mijn gevoel was heel Die Haghe met ons meegereisd om ons naar de overwinning te schreeuwen. Met succes!!

    Mijn tip voor de club!
    Het broodje bal standaard hebben in de kantine😋.

    Reactie van de redactie
    In februari van dit jaar werd Levi na meerdere selectieavonden geselecteerd voor het RTC U19 team. RTC biedt talenten in de leeftijdscategorie U15, U17 en U19 een programma om zichzelf te ontwikkelen met als doel doorstroming naar hoger liggende niveaus en nationale selecties. Zelf heb ik ook gezien dat Levi echt talent heeft voor korfbal. Helaas gaat niet altijd alles zoals je zou willen en zorgde een flinke blessure ervoor dat deze kanarie even tot stilstand kwam. Van talent tot één van de pechvogels van de club. Maar wel een hele sociale en vriendelijke vogel. Helemaal tot stilstand ben je niet gekomen, want ondanks de tegenslag sta je als trainer voor de D3 regelmatig op het veld en blijf je ook betrokken bij de A1. Daarvoor veel respect. Als club hopen we dat het herstel voor jou spoedig zal verlopen en dat we je binnen afzienbare tijd weer kunnen zien schitteren op het veld. Want talent dat heb je en dat neemt niemand je af. Namens de club heel veel sterkte!