• Van de voorzitter 16 oktober 2023

  • Uiteraard open ik deze week met de promotie van het tweede na de zaal naar de reserve-ereklasse. De uitwedstrijd tegen Valto was spannend en eindigde gelijk in 13-13. Afgelopen zaterdag had Die Haghe geen moeite met Valto en in een goede wedstrijd werd met ruim verschil (13-6) gewonnen. Ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd met dit prachtige resultaat!
    Diezelfde zaterdag speelde de A2 hun kampioenswedstrijd. Zeker in de beginfase werd dit een soort "korfbalshow". Een aantrekkelijke wedstrijd en een verdiend kampioenschap. Ook deze ploeg en begeleiding van harte gefeliciteerd. Zondag speelde het zesde de kampioenswedstrijd en deze ploeg is ook kampioen geworden. Ik mocht de spelers via een videoboodschap feliciteren. De gehele zaterdag was weer gezellig druk en ik wil iedereen bedanken voor de inzet op deze dag!
    Helaas heeft het secorebord het definitief begeven en zijn we genoodzaakt een nieuwe aan te schaffen. Dit zal z.s.m. geregeld worden. Gelukkig gaan we naar de zaal toe en kunnen we ervoor zorgen dat tweede helft veld dit weer op orde is.
    De zaalperiode staat voor de deur. Er zullen een aantal zaken geregeld moeten worden zoals o.a. het verplaatsen van de palen naar de sportcampus. Roy Lampe heeft zijn hulp toegezegd maar we zoeken nog een paar vrijwilligers om hierbij te assisteren! Wie oh wie? Meld je bij het bestuur!
    We zijn straks in de sportcampus weer te gast en zullen ons daar ook naar moeten gedragen. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar volg de regels van de sportcampus. Die Haghe heeft daar een goede naam en dat willen we graag zo houden. Dank alvast!
    Ik wil iedereen die zich de eerste helft veld heeft ingezet bedanken. Er is veel werk verzet: trainen, spelen, bar draaien, fluiten en noem maar op. Zonder al deze vrijwilligers was dit niet gelukt. Het doet goed om te zien dat we de wind mee hebben en dat er zoveel leden bereid zijn zich in te zetten. Natuurlijk hebben we nog meer vrijwilligers nodig dus aarzel niet en help mee deze prachtige club te ondersteunen.
    Tot in de zaal

    René Benning