• Fortuna A1 - Die Haghe A1…goede 1e helft

• Afgelopen zaterdag in alle vroegte de wedstrijd tegen Fortuna. Na een goede training donderdag, hadden we er zin in. Natuurlijk weet je dat je de underdog bent, maar dat wil niet zeggen dat je er niet voor moet en kunt gaan. De start was prima, Lars met een snelle opening en An de 0-2, dat was natuurlijk prima en ook verrassend. Helaas kwam Fortuna snel langszij maar na de 3-3 van Do namen we met 2 doelpunten van Servais weer brutaal de leiding. Zo zien we de ploeg graag, gretig, goed verdedigend en met elkaar proberen een goed resultaat te halen. Tot 6-6 ging het zo. Daarna was het Fortuna die met scherp ging schieten en wij konden het niet meer bijbenen.  Do en Servais deden nog wat maar na de 14-9 liep Fortuna weg naar 20-9 en was de wedstrijd gespeeld.

Wederom vielen de kansen net niet goed aan onze kant en verloren we de strijd. Toch halen we hier een positief iets uit en dat is de 1e helft, daar moeten we mee verder. Dat hoop ik dus a.s. Zaterdag tegen Ondo te zien en dan 2x 30 minuten. De eerste overwinning moet dan mogelijk zijn. De ploeg heeft vertrouwen nodig en een beetje geluk. Komende week gewoon weer hard trainen.
    Ik wil zaterdag met elkaar vanaf het veld naar Ondo en ook met elkaar terug om naar de selectie te kijken. Ik snap dat het voor een aantal om is, maar voor 1x moet het lukken. De verzameltijd horen jullie nog. Tot donderdag en probeer nog even terug te denken aan die goede 1e helft!