• Van de voorzitter 18 september 2023

  • Deze zaterdag werd afgesloten met een verdiende overwinning van het eerste op KCC. Een spannende en mooie wedstrijd waar in een hoog tempo Die Haghe de wedstijd bepaalde. Het publiek werd getrakteerd op mooi korfbal en natuurlijk top dat de twee punten bij Die Haghe bleven. Ook het tweede deed goede zaken tegen KVS en liet ook zien in de reserve hoofdklasse mee te kunnen draaien. Fijn dat ook beide wedstrijden door Dirk Jan en Maurice voorzien werden van livestream beelden. 
    Voorafgaand aan de wedstrijd van het 1e werden de gemaakte spandoeken getoond en werd onder luid applaus een winnaar gekozen.
    Ook was er na afloop van dit alles weer de daghap. Iedereen die deze drukke zaterdag meegeholpen heeft weer bedankt voor de inzet. Een speciaal woord van dank aan de mannen die de spandoeken hebben opgehangen, het zag er verzorgd uit.
    In het clubhuis hangt inmiddels het bord voor de club van 50. Rick Maat heeft dit bord gemaakt waarvoor dank! Geef je op en wordt lid van de club van 50!
    Tot slot het verzoek aan iedereen om op het materiaal te letten en alles op te ruimen. Helaas slingeren er regelmatig ballen op het veld of blijft er na de training of wedstrijd materiaal liggen. Ruim het op, het is kostbaar om alles hierdoor te moeten vervangen.
    Tot zover
     
    René Benning