• Winnaar Haagse Korfbal Dagen
 • De finale……
  Vooraf ben je in dit toernooi de grote favoriet maar je moet het wel waarmaken!
  De wedstrijden vooraf aan de finale lukte dat prima en lieten jullie er geen twijfel over bestaan wie op dit moment de sterkste A1 is in de regio.
  Dan komt de vrijdagavond, de finale. Natuurlijk weten we allemaal dat we beter zijn maar dan is het toch mooi om te zien dat er een klein beetje spanning in de koppies zit. Vragen over hoe we oplopen, of de bidons gevuld zijn, of ik een handdoek bij me heb….

  Was de start in de andere wedstrijden niet altijd even sterk, nu schoten we uit de startblokken en binnen een klein kwartiertje stond het 6-0! Dat jullie honger niet gestild was zagen we op de bank, want Valto had echt geen schijn van kans. Soms probeerden ze het met wat fysieker spel maar de kracht en zekerheid die jullie uitstralen was voor mij een lust voor het oog.

  Ook het even uitvallen van de scheids deed jullie niets, de draad werd simpel opgepakt. Het Die haghe publiek liet ook van zich horen super gaaf mensen om dat te zien en te horen! Na rust gewoon hetzelfde beeld van een goed spelend Die haghe en een Valto wat niets in te brengen had. Ook de wissels Isabel en Levy deden gewoon mee in het scoringsgeweld en uiteindelijk was de uitslag 26-11, een prachtig resultaat. Dat Do en Tijn nog spelers van het toernooi worden is de bekende kers mensen.

  Deze missie zit erop, het winnen van de HKD dagen, met een geweldige score van 132 voor en 47 tegen in 4 wedstrijden!!!! We zijn klaar voor de volgende missie lijkt mij en dat is plek 1 in de overgangsklasse! 

  Zaterdag wacht ons direct een stevige kluif, Groen Geel uit. Rest mij nog om de reserves Sylvana, Lisa, Finn, Iloy en Samuel te bedanken, Daphne voor het snelle wassen van de shirts na iedere wedstrijd, de jurytafel mensen en de autorijders.
  De mooie woorden van Niels voor de wedstrijd gaven heel goed weer hoe ik me ook voel in dit team en dat is…..

  Juist heel trots, wees dat ook op jullie zelf!!!!!
  Tot donderdag.
  Petra