• Even voorstellen: Nieuwe sportverzorger Patrick

  • Komend seizoen zal er op de bank bij de selectie een nieuw gezicht zijn. Na het vertrek van Miriam zal Patrick als sportverzorger toegevoegd worden aan de staf. En zoals het hoort stelt Patrick zich graag even voor:
     
    Ik ben Patrick Augustin. Vader van 4 kids en ik ben gescheiden. Ik kom uit Amsterdam en heb passie voor sport. Ik heb zelf veel sporten gedaan zoals tennis en voetbal op hoog niveau. Zo ben ik het trainen en coachen gaan doen en uiteindelijk als sportmasseur verder gegaan bij meerdere clubs en sporten. Zoals voetbal, crosfitt en een aantal grotere sportevenementen van fietsen hardlopen. 
     
    Daarnaast heb ik een paar jaartjes terug nog in een praktijk gewerkt. Dit was helaas van korte duur door Corona, omdat de eigenaar er helaas mee gestopt is. Heel jammer, maar nu wil ik graag mijn passie en ervaring weer op pakken en delen met jullie. In de jaren heb ik ervaring opgedaan met tapen, bandage, medical taping, acute blessurebehandeling en sportmassage. Het lijkt me superleuk om bij jullie club in het nieuwe seizoen aan te slag te gaan en ervoor te zorgen dat ik jullie weer allemaal snel op de been zal krijgen of proberen te verzorgen en te helpen. 
     
    Groeten,
    Patrick