• Van de voorzitter: 10 apil 2022

  • Dit weekend stonden een 3-tal belangrijke wedstrijden op het programma. De B1, C1 en het 1e. Laten nou alle drie de ploegen gewonnen hebben! Te beginnen bij de B1: een pittige tegenstander in de vorm van KZ. In het begin van de wedstrijd leek KZ de betere maar naarmate de wedstrijd vorderde wist Die Haghe de wedstrijd naar zich toe te trekken en speelde zich naar de halve finale a.s. zaterdag in Maarssen. Let op de site voor de tijden! Uiteraard verwachten we veel publiek!
    Dan snel naar de C1. Deze ploeg moest ook tegen KZ en wist ook deze wedstrijd met hard werken te winnen. Einduitslag: 11-10. Er komt nog een returnwedstrijd en dus veel succes voor de C1!
    Dan naar het eerste. Een gezellige ambiance in een volle Essesteijnhal. Wat een wedstrijd! Een strijd met een gedreven en gemotiveerd Die Haghe. Het eerste liet zien de betere te zijn en met enkele fraaie doelpunten werd VEO verslagen met 19-28. A.s. zaterdag de return in Zuidhaghe. Uiteraard zal dit volle bak worden!
    Wat er, afhankelijk van de resultaten van B1 en het 1e, verder gaat gebeuren qua huldigen en feest zal via de site en social media gecommuniceerd worden [redactie: Kantine is na de wedstrijd geopend voor een maaltijd, drankje, muziekje. Hopelijk met een feestje]. Conclusie wat mij betreft: een raar verloop van de competitie waarin "het venijn hem in de staart zit"!
    Zondagavond heeft de feestcommissie weer uitgepakt en kon de jeugd genieten van een heerlijke en gezellige gourmetavond. Ik zag een vol clubhuis en een gezellige ambiance. Dank aan de organisatie! Deze commissie heeft gelukkig versterking gekregen en dat is een oud bekende: Stephanie Guth. Welkom in deze commissie.
    We hebben weer twee avonden met Steef van den Boom gehad waarin we verder zijn gegaan met de plannen voor de toekomst. De eerste avond werd bezocht door Bestuur, TC/TB, JC en een delegatie uit de club. De tweede avond was er een delegatie vanuit de sponsorcommissie en acco.  Het plan krijgt "handen en voeten" en we streven ernaar een aantal prioriteiten vanuit het plan met de leden op de ledenvergadering te bespreken. Hierna zullen we ambities en doelstellingen in de komende 5 jaar moeten kunnen realiseren! 
    De agenda op de site is gevuld met activiteiten en dat is goed om te zien. Het geeft aan dat we weer volop bezig zijn met onze club. Ik wijs nogmaals op de reünie op 2 juli a.s. Meld je aan op reunie2020@diehaghe.nl en kom weer in contact met vele oud-leden!
     
    René Benning