• Van de voorzitter: 14 maart 2022

  • En dan was er eindelijk de kamp reünie. Na een aantal keer uitgesteld  konden alle belangstellenden getuige zijn van een leuke en gevarieerde impressie van de kampweek. De foto’s en film lieten zien dat onze jeugd met elkaar een fantastische week hebben gehad. Nogmaals dank aan de kampleiding!

    Bij schrijven van dit stuk staan er twee avonden gepland met Steef van den Boom die ons begeleid in de verdere uitrol van het beleidsplan. Maandag is met de technische commissies en dinsdag met een delegatie uit de club. We maken nu concrete plannen en hopen daarmee op de komende ledenvergadering een presentatie te kunnen geven.

    Afgelopen maandag was er weer een voorzittersoverleg. Een platform waar de voorzitters van de Haagse korbalclubs kennis en ervaring met elkaar delen. Ook zoeken we daar waar mogelijk een stuk samenwerking op. Voorbeeld hiervan is de gezamenlijke organisatie van schoolkorfbal, ledenwerving  etc. De volgende stap is om de arbitrage verder vorm te geven. Duidelijk is dat meerdere clubs kampen met scheidrechtertekorten en vooral ook de begeleiding daarvan. Met elkaar hopen we stappen te kunnen maken.

    Afgelopen zaterdag kon het eerste geen vuist maken tegen ONDO. Die Haghe staat nu op 5 punten en ONDO op 7. Met nog twee wedstrijden te gaan zullen we moeten afwachten. Zaterdag staat Refleks op het programma. Graag vestig ik ook de aandacht op de wedstrijd van A1 a.s. zaterdag tegen HKV/Ons Eibernest. Thuis werd er gelijk gespeeld dus dat belooft een spannende wedstrijd te worden! 14.15 uur in de Steenwijklaan.

    En dan ons jubileum: de voorbereidingen zijn in volle gang. De dag voor de jeugd staat gepland en we hopen op een grote opkomst. De reünie is ook in voorbereiding en er zijn al veel aanmeldingen van oud Die Haghe leden binnen.  Hoe leuk is het om je korfbalmaatje van weleer weer eens te ontmoeten? De generatie vanaf 18 jaar tot…. is van harte welkom en we kunnen met elkaar herinneringen ophalen, foto’s bekijken en wellicht nog een balletje schieten? Kortom: meldt je aan op reunie2020@diehaghe.nl

    Tot zover.

    René Benning