• Die Haghe laat een punt liggen tegen ALO

• De opening van dit nieuwe zaalseizoen gaat weer anders verlopen als vooraf bedacht door de bekende maatregelen. Helaas is het niet anders maar de eerste wedstrijd kon nog wel worden gespeeld en dat verliep niet geheel volgens plan en moest tegen de debutant ALO in de 1e klasse een punt verlies toestaan.

Stroef
    Het begin van de wedstrijd verliep aan beide kanten stroef en was het wachten dat de wedstrijd los zou komen. Dit gebeurde pas nadat ALO een 3-2 voorsprong had genomen en volgde er een goed periode aan de kant van Die Haghe en dat leverde meteen 5 doelpunten op rij op. Dit verschil bleef tot 7-11 in de 25e minuut maar toen ging het opeens weer een stuk minder en kon ALO weer terug komen in de wedstrijd doordat de orf bijna niet meer door Die Haghe werd gevonden en zodoende de ruststand met 10-12 werd bereikt.

Eindfase
    Direct na rust was het Die Haghe wat de score opende maar ALO bleef aanhaken dor telkenmale mee te blijven scoren. Voor de rust had Die Haghe nog wel overwicht in de rebound maar dat was nu wel in evenwicht en probeerde coach Tim Abenhuis het met een wissel om dit weer in het voordeel te krijgen en zo meer schotpogingen te kunnen doen. Aanvankelijk lukte dit na 37 min was de voorspromg van 15-18 nog steeds intact. Echter vanaf dit moment lukte er vrij weinig meer bij de aanval en het geloof bij ALO werd steeds sterker en knokte terug tiot 19-19 met nog 5 minuten op de klok. Een spannende einfase was het gevolg en beide teams gaven nog een keer alles om de winst te behalen maar beide wisten nog maar 2 keer tot score te komen en dus was het gelijkspel met 21-21 een feit.