• Die Haghe 2 blijft koploper na winst op KIOS 2

• Die Haghe wist na een uiterst moeizame wedstrijd de koppositie te behouden en dat is eigenlijk het mooiste wat ik over de wedstrijd kan schrijven.
    Hoewel Die Haghe nog wel redelijk aan de wedstrijd wist te beginnen met een 1-3 tussenstand, werd het gaandeweg steeds iets minder. De coaches zullen er best op gehamerd hebben om de tegenstander niet te onderschatten, maar wellicht dat dit onbewust toch in het hoofd zat. De kansen waren er volop maar werden gewoon niet goed afgerond. En als er dan ook nog eens een scheidsrechter rond loopt die wel heel erg in het nadeel floot waarbij vooral Jiska en Mick geen goed konden doen, en de regen maar gestaag blijft vallen, dan neemt de ergenis over het mindere spel ook toe. Bij rust was het slechts 4-9 wat m.i. veel meer had moeten zijn. De 2e helft gaf hetzelfde spelbeeld te zien en kan ik niet veel meer vertellen dan de eerste helft. Een leuk moment was er wel tijdens de laatste 30 seconden van de wedstrijd. Op de bank van Die Haghe deed men een voorspelling dat de scheidsrechter nog een strafworp moest geven en dit gebeurde dan ook aan Kios wat grote hilariteit opleverde en kios de laatste score mocht doen en de eindstand 10-14 werd.