• Van de voorzitter: 19 september 2021

  • De vereniging draait weer op volle toeren en dat is te zien, zowel doordeweeks als op zaterdag is het vaak druk op onze accommodatie. Dit betekent dat vele vrijwilligers weer druk zijn met coachen, trainen, fluiten, achter de bar, schoonmaak en ga zo maar door.
    Ook de commissies vergaderen volop en proberen zo alles wat er speelt in goed banen te leiden. Het lijkt zo vanzelfsprekend maar we moeten ons realiseren dat een vereniging niet vanzelf draait. Een opening van mijn epistel waarin we als bestuur nogmaals de oproep doen om daar waar mogelijk te komen ondersteunen, wacht niet tot je gevraagd wordt. Er zijn zoveel dingen te doen dat ook nu weer geldt: "vele handen maken licht werk"!
    Een heel ander onderdeel van onze club is de Combi-Fit. Dit is een groep vijftig plussers die onder professionele begeleiding van Ren4Sport twee keer per week op vrijwillige basis sport en spel bedrijven.
    Het is laagdrempelig en daarmee bedoel ik: je hoeft geen topsporter te zijn om mee te kunnen doen! De woensdag en zaterdag zijn mogelijkheden om mee te doen. Meld je aan bij het bestuur en doe mee!
    Het bestuur is bij elkaar geweest om het komende seizoen door te spreken. Aan de hand van een aantal speerpunten zijn we aan de slag gegaan om voor onszelf duidelijk te hebben waar we dit seizoen op gaan inzetten. Zodra we dit verder uitgewerkt hebben zal ik dit nader toelichten. 
    Uiteraard moeten we ook verder kijken en willen ook een langere termijnplanning hebben. Deze actie zal separaat plaatsvinden. Ook voor het bestuur dus werk aan de winkel!
    Tot slot nog een oproep om je aan te melden voor een bardienst. Ik hoop dat vooral ook ouders zich aanmelden om, als is het maar een uurtje, een bardienst te verrichten. 
     
    René Benning