• Die Haghe 2 overklast ook VEO 3

• Met zomerse temperaturen wist Die Haghe 2 wederom ruim over de 20 doelpunten te scoren en kon meen thuis via de livesteam van VEO, welke overigens de eerste helft niet optimaal werkte, mee genieten.

De start liep nog gelijk op, maar na de 3-3 tussenstand na zo’n 6 minuten gaf Die haghe echt gas en konden de Voorburgers het tempo niet meer bijbenen. Die Haghe liep snel weg naar 3-6 tot een speler van VEO ongelukkig in aanraking kwam met een elleboog van een medespeler en moest het veld jammer genoeg verlaten. Hopelijk voor hem valt het mee en wensen wij hem een goed herstel. Even leken de ploegen weer in het ritme te moeten komen want na 20 minuten was het 5-7. Vanaf dit moment schakelde Die Haghe weer op en bij een ruststand van 7-13 leek de wedstrijd al beslist.

De 2e helft lag na 8 seconden de bal er al weer in voor de 7-14 maar toen stokte de productie een minuut of 7 hoewel er wel veel mogelijkheden waren om de score verder op te laten lopen. Verdedigend had men het wel voor elkaar want VEO kwam alleen maar tot verre afstandschoten die meestal gedoemd waren te mislukken. Met nog 15 minuten te gaan was de stand inmiddels wel weer naar 9-20 opgelopen en wilde onze kanaries proberen de 30 te bereiken. Helaas lukte dit net niet en dit kwam mede omdat er mijns inziens soms te gehaast werd aangevallen. De einduitslag werd uiteindelijk 13-28 en daar mag je alleen maar tevreden mee zijn al zullen de coaches best nog wel wat dingen gezien hebben die nog voor verbetering vatbaar zijn.

In deze poule zijn er nu 4 ploegen die aan kop gaan met 4 punten en ACHILLES 2 is daar één van en dat is de tegenstander van volgende week. Kom dus allemaal om 14.00 uur de ploeg aanmoedigen want het beloofd een heerlijke pot korfbal te gaan worden.

Doelpuntenmakers: Matthijs 6, Pien Mick en Leon 4, Isabel en Quint 3, Tessa en Esther 2