• Van de voorzitter: 6 september 2021

  • De eerste bestuursvergadering is geweest en hebben we weer vele onderwerpen besproken. We hebben vooral gekeken wat we als bestuur willen bereiken dit komend seizoen. Het was goed om te vernemen dat we op één lijn zitten. 
     
    We willen de betrokkenheid van de leden vergroten, meer zichtbaarheid creëren, vrijwilligersbeleid vormgeven en uiteraard dat wat goed gaat behouden. Natuurlijk is er nog veel meer te benoemen maar wat we vooral belangrijk vinden is niet te veel tegelijk willen doen. De ervaring heeft geleerd dat als je te veel doet je de zaken niet allemaal volledig kunt afronden. Geen wenselijke situatie dus! Alle projecten zullen uitgezet worden in een jaarkalender. Hierdoor kunnen we dat wat er speelt beter monitoren. Uiteraard staan we open voor suggesties of kritieken.
     
    Ik denk dat we met dit bestuur ook weer mooie dingen gaan doen. We hebben er zin in!
    Wat nu echt acuut is zijn de barvrijwilligers en één of twee personen die het rooster gaan verzorgen. Kom op, geef je op en doe mee!
    Het seizoen staat op punt van beginnen en alle ploegen zijn druk met de voorbereidingen. Ik wens alle spelers en speelsters een goed en blessurevrij seizoen toe!
     
    Tot zover
     
    René Benning