• Tijd voor revanche, Die Haghe E1

Vandaag al weer de 5e competitiewedstrijd van het seizoen. Onze E1 (Kaylee, Tygo, Jaimy, Owen en Sophie) kan van iedereen winnen op een goede dag, maar ze zijn nog jong dus zit er nog wel eens wat verschil tussen de ene en de andere week.
    De thuiswedstrijd hadden we onnodig verloren van Dijkvogels dus vandaag was het tijd voor revanche.
    Ondanks het vroege tijdstip en het vreselijke weer hadden de kinderen er heel veel zin in.  We begonnen dan ook heel scherp en kregen genoeg kansen en zelf hielden we het goed dicht waardoor we na 10 min met 0-2 voor stonden. De 2e 10 min ging Dijkvogels het wat fysieker aanpakken. Daar hadden wij wat moeite mee en dus kwam Dijkvogels terug in de wedstrijd en gingen we rusten met een 2-3 voorsprong. In de rust hebben we het gehad over het fysieke spel en dat ze best wel eens terug mogen duwen. Ook al is je tegenstander een kop groter. Maar vooral door snel te spelen (wat onze E1 heel goed kan) kom je niet veel in die duels.
    De 2e helft begon en Dijkvogels schoot de gelijkmaker er binnen een minuut in. Maar Die Haghe liet de koppies niet hangen en met het snelle spel en een paar hele mooie aanvallen liepen we uit naar 4-7.
    De laatste 10 min haalde Dijkvogels alles uit de kast om nog langszij te komen. Maar na de 5-7 verloren we geen duel meer en kwam er zelfs nog een zeer mooie 5-8.

Genoten van de strijd die jullie hebben geleverd!

Met ze allen keihard gewerkt voor elkaar. Als jullie dit elke week kunnen opbrengen wordt het een heel mooi zaalseizoen.