• Die Haghe2 begint sterk aan zaalcompetitie

Tijdens deze zaalcompetitie heeft Die Haghe 2 dezelfde tegenstanders als de hoofdmacht dus trad het aan tegen NOVA 2 en boekte het een ruime overwinning. Doordat Luca bij het eerste mee moest spelen en Cathal moest werken was het Mike die het team compleet maakte. Mooi is wel dan Bas vd Heuvel weer terug is van zijn blessure en een paar minuten kon spelen en Tess en Justin ook op de weg terug zijn. Jamie gaat ook steeds beter maar dat gaat nog even duren.

Scherp
    Vooraf werd in de kleedkamer de ploeg nog even op scherp gezet door coach Guido en dat leverde aan het begin van de wedstrijd al direct een 1-3 voorsprong op. Hierna volgde er een mindere periode van 5 minuten en kwam NOVA terug tot 3-3 maar dat was meteen het sein voor Die Haghe om het tempo zodanig hoog te leggen dat zij het niet meer konden bijbenen en vlot uitliep naar 6-10 in de 19e minuut om vervolgens tot aan de rust nog maar 1 tegendoelpunt toe te staan en zelf nog eens 9 keer te scoren. Opvallend was dat er heel veel scores van de dames kwamen.

Monsterscore?
    De 2e helft was nog een formaliteit en was alleen de vraag hoe hoog de score zou oplopen en er een monsterscore zou uitkomen. Zo makkelijk als de scores in de eerste helft kwamen ging het nu niet meer hoewel er wel kansen waren maar de bal er niet zo makkelijk meer in ging. Begrijpelijk denk ik is dit wel aangezien de concentratie wellicht wat weg was. Coach Guido liet de rerves ook nog even een paar minuten spelen en bij 13-29 klonk het eindsignaal.

Uitslagen: Dindoa 2 - MIA 2 werd 24-17, KVA 2 wint nipt van Antilopen 2 met 16-15 en Achilles 2 won bij Noviomagum 2 met 16-21.

Doelpuntenmakers: Julia 5, Tessa, Jordy en Mike 4, Anne, Robert en Christian 3, Jiska, Lindsey en Quint 1