• Die Haghe 2 sluit zaalseizoen af met nederlaag bij KCR 2

In de laatste speelronde van het zaal seizoen moest Die Haghe op bezoek bij KCR. Voor beide teams stond er niets meer op het spel en konden vrijuit spelen en zich op te maken voor het veld seizoen.

In de eerste helft begon Die Haghe niet onaardig. Het nam na 5 minuten een 1-2 voorsprong. Mede door 3 benutte vrije ballen en een strafworp kon KCR de stand onbuigen na 9 minuten en een 5-2 voorsprong te nemen. Die Haghe probeerde alles op alles te zetten om het gat te dichten. Er werd weliswaar een aantal strafworpen gemist en KCR deed wat het moest doen en wist zo met een ruststand van 14-9 de kleedkamers op te zoeken. Direct na rust zette KCR door en na 29 minuten stond het 18-9. De wedstrijd was gespeeld en KCR kon de wedstrijd uitspelen. Die Haghe scoorde nog een aantal keer in de laatste 10 minuten waardoor de uitslag van 27-18 een feit werd.