• ODIK-Die Haghe al na de eerste helft beslist

In Barneveld was stond de wedstrijd tegen koploper ODIK op het programma. Maar al snel werd het duidelijk dat er niet zo veel te halen viel voor de kanaries. ODIK speelde in de eerste helft met veel verdedigende druk waar het de ploeg uit Den Haag moeite mee had. Aanvallend gezien hadden zij veel rebounds waardoor zij lang konden aanvallen. In een minuut tijd nam de thuisploeg een 2-0 voorsprong. Echter antwoordde Die Haghe met de 2-1. Maar het had veel moeite om aanvallend iets te kunnen uitrichten. Bij een stand van 6-1 kreeg Die Haghe een strafworp en scoorde het de 6-2. Kansen kregen de kanaries wel. Hier en daar ketste de bal van de korf, maar scoren lukte niet tot aan de rust. ODIK liep uit en ging met 13-2 de kleedkamers in. Na de rust kon ODIK de wedstrijd uitspelen. Die Haghe wist de korf meer te vinden, maar kon het gat niet verkleinen. Een eindstand van 27-13 was uiteindelijk een verdiende stand. Voor Die Haghe is het de taak om de positieve punten eruit te halen en daarmee aan de slag te gaan. Het gat is tevens maar 3 punten met de nummer 7 HKV. Nu volgt er een paar weken rust en kan het team zich klaar stomen voor de thuiswedstrijd tegen GKV!