• Die Haghe 2 komt net te kort tegen ODIK 2

In de 10e speelronde stond de uitwedstrijd tegen ODIK uit Barneveld op het programma. In de thuiswedstrijd lagen er volop kansen om de winst te pakken dus ook in deze wedstrijd was het vertrouwen aanwezig om hier de eerste punten te pakken. Het eerste positieve puntje van deze wedstrijd was een feit, nadat bekent werd dat Marit, na een lange tijd blessureleed,  haar eerste minuten ging maken dit seizoen! Die Haghe begon goed aan de wedstrijd. Na 3 minuten opende de kanaries de score, maar een snel antwoord van de thuisploeg bracht de stand weer gelijk. Dit beeld bleef om en om aan tot de 6-6. Hierna nam ODIK een kleine voorsprong waardoor beide teams de kleedkamer in gingen bij een stand van 13-10. Na de rust was het doel van Die Haghe om het gat te verkleinen en de wedstrijd naar zich toe te trekken. Na 2 minuten spelen was het 13-12. Maar ODIK scoorde mee en bracht het gat weer naar 4 (16-12). Die Haghe gaf niet op en liet met vechtlust en passie zien dat het zich kon terug knokken. Tevens waren beide ploegen aan elkaar gewaagd. Met 3 scores op rij was de spanning ook weer terug. Het gat werd in de slotfase niet groter dan 2. In de 46e minuut werd het zelfs 21-21en was er volop hoop op een goed resultaat, wat ook zeker verdient zou zijn. Maar ODIK wist op tijd te scoren en nam een 23-21 voorsprong in de laatste minuut. Met nog een kleine 10 seconden te spelen werd het nog 23-22 en kon ODIK de laatste aanval wedstrijd uitspelen. De vechtlust die het team de laatste weken toont en de groei die het heeft gemaakt bied zeker perspectief voor de toekomst! De volgende wedstrijd tegen GKV word hele belangrijke. Bij verlies betekent het degradatie.