• Die Haghe komt te kort tegen OVVO

In een duel wat nooit een duel werd, moest Die Haghe zich de meerdere erkennen tegen een sterk spelend OVVO De Kroon en verloor het duidelijk met 12-26.

Al vanaf het begin van de wedstrijd werd het klasseverschil duidelijken nam OVVO na 8 minuten spelen een 1-6 voorsprong. Ook de volgende 5 minuten waren voor de gasten uit Maarssen en liepen uit naar 2-10. Even een korte fase waarin Die Haghe wat kon meescoren maar kon niet voorkomen dat bij rust de wedstrijd al bij 8-17 gespeeld was. De vraag was enkel of Die Haghe de stand in de 2e helft wat draagelijker kon maken.

Helaas moest Die Haghe toezien dat OVVO de 2e helft gewoon door bleef scoren en Die Haghe tot aan de 44e minuut niet wist te scoren. Al moet gezegd worden dat er sommige ballen ook niet in wilde omdat deze dan of van de korf afstuiten of er tergend langzaam overheen rolde. Pas de laatste fase wist het 4 keer de korf te vinden en verloor het dus met 12-26.

Natuurlijk was de hoop na de winst van vorige week op een stuntje, maar heeft er dus nooit in gezeten. Volgende week naar koploper ODIK en dan gewoon de draad weer oppakken en het spel verbeteren voor de wedstrijden die nog komen gaan.